Bedrijventerrein Slibbroek-Noord

bedrijven00009

Digitale informatieavond op 18 mei
Om het plan toe te lichten, organiseert de gemeente op dinsdag 18 mei een interactieve informatieavond voor omwonenden, ondernemers en andere belangstellenden. De informatieavond start om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. Deelnemen kan via www.hilvarenbeek.nl/slibbroek-noord. Aanmelden is niet nodig.

Meepraten en vragen stellen
Tijdens de informatieavond wordt het voorontwerpbestemmingsplan toegelicht en gaat de gemeente met u in gesprek over de invulling van het project. Ook de planning en realisatie van het project komen aan bod. Je bent van harte uitgenodigd om mee te luisteren, vragen te stellen of je mening te geven. Dat kan via whatsapp of sms. Het nummer daarvoor blijft steeds in beeld. De vragen worden zoveel mogelijk tijdens de bijeenkomst beantwoord. Antwoorden die niet meteen gegeven kunnen worden, worden alsnog geplaatst op www.hilvarenbeek.nl/slibbroek-noord.

Meer informatie
Met vragen over de informatieavond kun je contact opnemen met Judith Klinkenberg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (013) 505 83 00.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ondernemendhilvarenbeek.nl/

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites