Ondernemersbijeenkomst op 15 september

Op woensdag 15 september organiseert Ondernemend Hilvarenbeek in samenwerking met Golf- en Countryclub Midden-Brabant, Golfacademy Midden-Brabant en Horeca Boshuys Klein Utrecht de eerste ondernemersbijeenkomst sinds lange tijd! Meld je snel aan en doe mee! 

Lees Meer
  370 Hits

Cybercrime, wat moet ik ermee in het MKB?

Afgelopen dinsdagavond 29 juni werd een online ondernemersavond gehouden met als onderwerp Cybercrime in het MKB. Een bijzonder actueel thema, gezien de berichten in de media van de afgelopen week. Zie bijvoorbeeld dit bericht: Mandemakers slachtoffer van cyberaanval.  Of lees dit artkel: MKB steeds vaker slachtoffer van cybercrime.

Lees Meer
  190 Hits

Bedrijventerrein Slibbroek-Noord

Voorontwerpbestemmingsplan 'bedrijventerrein Slibbroek-Noord'
De eerste stap in de ruimtelijke procedure om te komen tot een bestemmingplan voor het uitbreiden van het huidige bedrijventerrein Slibbroek is gezet. Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om het bedrijventerrein Slibbroek uit te breiden en hier eventueel een basisschool te vestigen. Wanneer de gemeenteraad besluit om in dit gebied geen nieuwe school te bouwen, dan wordt het ontwerpbestemmingsplan hierop aangepast. Vanaf 13 mei 2021 ligt voor vier weken het voorontwerpbestemmingsplan 'bedrijventerrein Slibbroek Noord' voor iedereen ter inzage.

Lees Meer
  547 Hits

100 praktische tips over duurzaamheid

Beste ondernemer,


Over duurzaamheid is veel te doen. Veel te vinden ook. Maar niet speciaal voor ondernemers in horeca en recreatie.

"Waarom niet eigenlijk?", zeiden wij tegen elkaar.

We hebben de afgelopen jaren ondernemers zo veel goede dingen zien doen. Wat nou als we die ervaringen zouden delen? Niet verstopt in dikke handboeken, maar gewoon als een paar tips. Kort en krachtig.

Lees Meer
  942 Hits

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites