Nieuws van Ondernemend Hilvarenbeek

D’n Bikse Bedrijventriathlon

triathlon

Daag je collega's en/of zakenrelaties uit!

Wat is er leuker dan samen met je collega's meedoen aan een laagdrempelig sportevenement en na afloop je prestatie vieren bij sportcentrum De Roodloop?

Stichting D'n Bikse Triathlon organiseert op zondag 6 oktober 2019 de 2e editie van D'n Bikse Triathlon. Wij hebben als doel om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen. Een bedrijventriathlon is een extra initiatief om nog meer mensen te laten bewegen. D'n Bikse Bedrijventriathlon is laagdrempelig (o.a. zwemmen in het zwembad) en onze insteek is dat iedereen er aan mee moet kunnen doen; fun en hilariteit zijn net zo belangrijk als presteren. D'n Bikse Bedrijfstriathlon is een 1/8 triathlon die bestaat uit 500 meter zwemmen, 20 km. fietsen en 5 km. lopen. Als bedrijf of instelling kun je met medewerkers en/of zakenrelaties als team (een zwemmer, een fietser en een loper) deelnemen aan deze bedrijventriathlon. Je kunt op leuke en actieve wijze de competitie aangaan met andere bedrijven en instellingen en je ondersteunt goede doelen in Hilvarenbeek. Dit zijn Stichting Quiet en Stichting Benjamin waaraan wij 1/3 van het inschrijfgeld doneren. Tevens maken we het met de bedijventriathlon mogelijk om een scholencompetitie te organiseren zodat ook meer kinderen in beweging komen. D'n Bikse Bedrijventriathlon draait om Teamspirit! Samen trainen om de finish zo snel mogelijk te bereiken en je concurrenten letterlijk achter je te laten. Een uitgelezen kans dus om de teambuilding binnen je organisatie te vergroten en tegelijkertijd de contacten met je zakenrelaties aan te halen.

Dus, ga de sportieve uitdaging aan met je collega's en daag elkaar uit voor D'n Bikse Bedrijventriathlon.

Meld je teams nu aan! Geen team? Ook individuele deelname is mogelijk. Voor meer informatie en inschrijven kijk op de website.

Wij hopen op een grote opkomst om bewegen te stimuleren en de goede doelen te ondersteunen.

Kosten: eerste team € 90, verdere teams € 75. 

Wat zijn de voordelen voor het bedrijf? - consumptiebonnen voor koffie/thee vooraf en drankje nadien - teamfoto - vermelding op website en in digitale programmaboekje

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ondernemendhilvarenbeek.nl/

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites