Nieuws van Ondernemend Hilvarenbeek

DAS Ondernemersfestival

b1debc23-d755-405b-8dc8-21fdccc16dc9

Kom je op dinsdag 19 november 2019 ook naar hét ondernemersfestival voor de Brabantse vrijetijdssector, waar kennis vergaren, netwerken en een leuke middag hand in hand gaan?
Tijdens Das Leisure Ondernemers Festival word je ondergedompeld in de wereld van onze belangrijkste nieuwe toerist: de Duitse gast. Steeds meer Duitse gasten weten Brabant te vinden en dat is goed nieuws. Ze besteden niet alleen veel meer dan Nederlandse gasten, ze zijn bovendien erg loyaal. Weet jij hoe je meer Duitse gasten kunt verwelkomen en ze gastvrij kunt ontvangen?

Je krijgt tijdens het evenement in een ludieke festivalsfeer niet alleen inzicht in de leefwereld, cultuur en klantreis van de Duitse toerist; je ontmoet ook experts, bedrijven en organisaties die je kunnen helpen om jouw locatie 'kei gemütlich' te maken. En dat alles in de spectaculaire locatie De Koepel in Breda. Hét moment om deze unieke locatie te bekijken in hartje gastvrij Breda.

Lees hier meer informatie.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ondernemendhilvarenbeek.nl/

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites