Nieuws

Laatste nieuws

Dit nieuws wordt regelmatig verzameld in onze nieuwsbrief. Klik hier om bij het archief te komen.

6-5-2019 Koffieochtend

Op maandag 6 mei van 10.00 tot 11.00 uur is er opnieuw een koffieochtend voor onze deelnemers in het ondernemershuis. Onderwerp dit keer is social media. Hoe kunnen we elkaar versterken op dit gebied? Wat kunnen we van elkaar leren?
We zijn benieuwd hoe jullie social media inzetten om je doelgroep te bereiken en we vertellen ook hoe wij dat doen.
Aanmelden is niet nodig.

Verkiezing leukste restaurant

Café-restaurant De 2 Bourgondiërs is bij de Verkiezing Leukste Restaurant van Horecavizier, Gastronomie, De Vote Company en DJ’s 538 on tour uitgeroepen tot Leukste restaurant van de gemeente Hilvarenbeek met zowel de meest stemmen als de beste beoordeling onder de deelnemende restaurants. Gefeliciteerd!

10-5-2019 Beursvloerontbijt

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het Beursvloerontbijt. Neem voor meer informatie even contact op met Carry.

Prijswinnaar Hoos&Hitte wedstrijd komt uit Hilvarenbeek!

Bioboerderij ’t Schop uit Hilvarenbeek en Urban Jazz uit Oisterwijk zijn de winnaars van de Hoos & Hitte Contest 2019! ’t Schop gaat er vandoor met de praktijkprijs voor hun Klimaatalarm: een creatief blotevoetenpad mét app.  De Klimaatpiramide van Urban Jazz wint de innovatieprijs voor hun interactieve speeltoestel dat weerextremen zichtbaar maakt. Beide initiatieven krijgen € 5000,- om te besteden aan hun klimaatidee, waarmee ze de vrijetijdssector in Hart van Brabant weer een beetje klimaatbestendiger maken!

20-5-2019 Ondernemersavond met Marc Meeuwis

Het is hier echt
in Heerlijckheid De Eksterhoeve

Ontvangst om 19.30 uur en start van het programma om 20.00 uur.Afsluiting om 22.00 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Meer informatie klik hier.

7-5-2019 Google's geheimen

Ontdek Google’s geheimen; boost je online marketing kennis
Nieuwsgierigheid is van alle tijden. Hoe gaat dat in het digitale tijdperk? Veel lokale ondernemers, professionals en verenigingen zijn nieuwsgierig naar de geheimen van online platforms als Google en Facebook. Speciaal voor hen komen Ondernemend Hilvarenbeek, Tussenheid en de Bibliotheek Hilvarenbeek met een kennissessie over online marketing. Aanmelden via Carry.

17 mei 2019 themabijeenkomst CO2 beprijzing

Op vrijdagmiddag 17 mei 2019 organiseert het Klimaatplein, in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant een themabijeenkomst,  om met experts en ervaringsdeskundigen dieper in te gaan op vragen rondom voordelen van energiebesparing voor jouw bedrijf. Deze bijeenkomst is gericht op met name MKB bedrijven tot 250 medewerkers. Lees hier meer.

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites