Skip to main content

Nieuwsbrieven

Ondernemend Hilvarenbeek streeft ernaar haar deelnemers geregeld te informeren over het laatste ondernemersnieuws. Hierbij schenken we aandacht aan de volgende onderwerpen.

Agenda

Wat staat er op het programma; aankomende evenementen en netwerkbijeenkomsten uit de koker van Ondernemend Hilvarenbeek of andere belangrijke data om in het oog te houden.

Het is hier écht

In deze rubriek vind je nieuws betreft de échte bourgondische, gezellige gemeente die we zijn. Hier is altijd iets te doen en dit zetten we op de kaart. Echte ondernemers binnen de stichting komen aan het woord. Denk o.a. aan successen, mijlpalen en inspirerende verhalen. Ook lees je hier over terugblikken op recente succesvolle evenementen.

Van het bestuur

Hier lees je waar het bestuur van Ondernemend Hilvarenbeek mee bezig is. Daarnaast kun je hier oproepen tot deelname aan enquêtes verwachten, alsook verzoek tot input en feedback over specifieke kwesties, stemmen of andere participatieverzoeken. Wie weet word je wel enthousiast en wil je aansluiten bij één van de werkgroepen.

Algemene informatie voor ondernemers

Wat speelt er in de gemeente en waarvan dien je als ondernemer nu echt op de hoogte te zijn? Recente ontwikkelingen binnen de branche, veranderingen in wet- en regelgeving die van invloed kunnen zijn op ondernemers en ook kansen voor leden om samen te werken of elkaar te ondersteunen. Dit alles lees je in deze rubriek.

Van onze partners

Geregeld krijgen wij van onze partners nieuws of tips die voor meer oren bestemd zijn. Dat delen we in deze rubriek. Heb jij iets wat je collega-ondernemers zeker moeten weten? Meld het ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kort nieuws

Kleine wetenswaardigheden die geen verhaal behoeven maar zeker wel het vernoemen waard zijn.

Inschrijven?

Wil jij de nieuwsbrief ook ontvangen? Schrijf je hier in