Nieuws van Ondernemend Hilvarenbeek

Enquête Economisch Actieplan

accountant-1794122_1280

In 2015 hebben Hilvarenbeekse ondernemers in samenwerking met de gemeente Hilvarenbeek het Economisch Actieplan opgesteld. Dit plan bestaat uit een economische visie, doelstellingen en een uitvoeringsprogramma. Na vier jaar is het plan verouderd en toe aan een update. Veel van onze doelstellingen zijn gerealiseerd. Zo is de waardering van het ondernemersklimaat gestegen, is de samenwerking tussen ondernemers en gemeente verbeterd en hebben we een marketingplan ontwikkeld.

Na vier jaar is het tijd om de afgelopen periode te evalueren en de lijn uit te zetten voor de komende jaren. Niet alle doelstellingen uit het vorige actieplan zijn behaald. Zijn deze doelstellingen nog wel actueel? Waar willen we staan over drie jaar?

Wij hebben uw input nodig! We vragen u daarom om deze korte vragenlijst in te vullen. Dit kost ongeveer drie tot vijf minuten van uw tijd. Uw antwoorden worden gebruikt als basis voor de actualisatie van het Economisch Actieplan voor de periode 2020 - 2023.

Hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Vriendelijke groet,

Projectgroep Economisch Actieplan
Jos van Bussel
Ad Rijnen
Patrick Coomans
Sjors Vromans
Arjan Donders
Jeske van Dommelen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ondernemendhilvarenbeek.nl/

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites