Nieuws van Ondernemend Hilvarenbeek

Kempische Wandeltweedaagse

20190526_bakker-in-de-akker-2

Voor de vijfde keer werd dit jaar het tweedaagse wandelweekend georganiseerd, samen met TIP Reusel-De Mierden. Dit jaar op 25 en 26 mei, met de start in Diessen bij Herberg Kerkzicht. Met zes verschillende routes om uit te zetten elk jaar weer een enorm karwei maar dankzij de inzet van de vele vrijwilligers zeer succesvol. Totaal hebben er bijna 500 lopers meegedaan. De eerste dag liepen de wandelaars richting het zuiden waarbij de langste route van 35 km. uiteindelijk ook in Netersel en Casteren uitkwam. Op zondag waren de routes rondom Hilvarenbeek uitgezet. We kijken terug op een geslaagde editie!

De laatste middag werden de wandelaars verrast door een pop-up stop in de speltakker aan de Waterstraat. Vanuit de samenwerking akker (De Nieuwe Erf), bakker (Echte Bakker Jan Swaanen) en de molen werden de wandelaars getrakteerd op een drankje en een speltbroodje met aardbeien. Voor volgend jaar zeker een idee dat wij op meer plaatsen uitvoeren dus als je een goed idee hebt voor een pop-up rustplaats, laat het dan even weten!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ondernemendhilvarenbeek.nl/

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites