Nieuws van Ondernemend Hilvarenbeek

Ondernemersavond over marketing en Het is hier echt

P1020151

Afgelopen maandagavond 20 mei waren onze deelnemers te gast bij De Eksterhoeve. De marketingstrategie voor Hilvarenbeek rondom de slogan Het is hier echt werd verder toegelicht. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het opstellen van het marketingplan en het laten maken van materialen voor de campagne. Op 17 t/m 19 mei is er een shopweekend geweest rondom "Het is hier echt" en op 20 mei werd tijdens de bijeenkomst de aftrap gegeven en werd iedereen uitgenodigd om mee te werken. Alleen als we het samen doen, wordt de slogan breed uitgedragen en zo veel mogelijk gedeeld en verspreid. 

De inzet van social media is hierbij van belang. We kunnen meer mensen bereiken door elkaars berichten te liken, elkaar in berichten te taggen en de hashtags #hilvarenbeek en #hetishierecht te gebruiken. Ook doorlinken naar de website bezoekhilvarenbeek.nl zorgt ervoor dat we hoger scoren in de zoekresultaten. 

Vervolgens was het woord aan Marc Meeuwis, directeur Citymarketing Tilburg. Hij nam ons mee in de strategie en toekomstvisie van zijn organisatie en vertelde hoe men in Tilburg de stad op de kaart probeert te zetten. Daarna was er gelegenheid om vragen te stellen en om onder het genot van een hapje en drankje na te praten met de aanwezigen. 

Heb je vragen over het marketingplan in Hilvarenbeek of wil je weten hoe jij daar je steentje aan kunt bijdragen? Neem dan contact op met Carry Damen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ondernemendhilvarenbeek.nl/

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites