Skip to main content

Ondernemershuis

In ons pand aan Vrijthof 11 vind je aan de voorzijde Hilvarenbeek Infopunt, de voormalige VVV. Hier worden toeristen en bezoekers welkom geheten en uitgenodigd om onze gemeente te gaan ontdekken.

In het gedeelte achter het Infopunt is het Ondernemershuis gevestigd. Dit is het clubhuis van Ondernemend Hilvarenbeek van waaruit alle activiteiten worden georganiseerd, maar tevens vind je hier een aantal werkplekken die verhuurd worden.

Als deelnemer van Ondernemend Hilvarenbeek kun je bij het ondernemershuis terecht met al je vragen en opmerkingen maar ook om andere ondernemers te ontmoeten en te netwerken. Loop gerust eens binnen.

De beschikbare werkplekken kunnen flexibel gehuurd worden voor een dagdeel of per uur. Daarnaast is het mogelijk om een vaste werkplek te huren voor één of meerdere dagen per week. Gebruik van de werkplek is inclusief gratis internet en koffie/thee. Daarnaast zijn in het gebouw enkele spreekkamers/ vergaderruimtes beschikbaar die door vaste huurders gebruikt kunnen worden. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van een online reserveringssysteem.

Informeer eens naar de mogelijkheden en naar de zeer aantrekkelijke tarieven!
Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 013 505 24 58. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom om even binnen te lopen en een kijkje te nemen. We informeren je graag.