Ruiterknooppunten

Ruiters te paard kunnen vanaf oktober maar liefst een route van 88 kilometer volgen binnen de gemeentegrenzen van Hilvarenbeek. De gemeente heeft in samenwerking met Ondernemend Hilvarenbeek en Visit Brabant een netwerk aangelegd van knooppunten. De nieuwe route wordt aangesloten op al bestaande netwerken binnen de provincie en België. Hilvarenbeek op de kaart zetten als routegemeente no. 1 van Brabant, daar streven we naar. Naast de vele fiets- en wandelroutes hebben nu ook ruiters, zowel onder de man als aangespannen, meer mogelijkheden om gevarieerde routes te rijden in onze gemeente.

Gemeente en ondernemers willen het ondernemersklimaat versterken en Hilvarenbeek nog beter op de kaart zetten als aantrekkelijke gemeente om te wonen, te werken en te recreëren. Het Economisch Actieplan dat we gezamenlijk hebben opgesteld helpt ons daarbij. Het project ruiterknooppuntennetwerk is één van de projecten uit het Economisch Actieplan.


By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ondernemendhilvarenbeek.nl/

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites