Nieuws van Ondernemend Hilvarenbeek

Subsidie corona toegangsbewijs

confirmation-1152155_64_20211224-081601_1

Bedrijven, sportverenigingen en andere organisaties die extra kosten maken om coronatoegangsbewijzen (CTB) te controleren mogen een aanvraag indienen en daarbij het volgende aanleveren:

  • Een inschatting van het aantal uren dat er (ongeveer) besteed is aan het controleren van het CTB (per week) sinds de invoering daarvan.
  • Het gemiddelde uurloon dat ze hanteren voor hun medewerkers of zichzelf (in het geval van een eenmanszaak).
  • Maak hiervan een berekening (aantal uren x gemiddelde uurloon) en dien dat samen in.
Dit gaat op basis van vertrouwen, ondernemers hoeven geen urenstaten of loonstroken o.i.d. mee te sturen.
Mochten er ondernemers zijn die kosten hebben gemaakt omdat ze materiaal aan moesten schaffen om de bewijzen te controleren, dan kunnen zij dat ook indienen (bijv. een telefoon of tablet o.i.d.). De gemeente vraagt in dat geval wel om een bon of factuur mee te sturen.

De hoogte van de subsidie wordt berekend op basis van de daadwerkelijke kosten die gemaakt worden met een maximum van € 1.000,- per locatie/organisatie/ondernemer. Als het totaalbedrag van alle aanvragen die worden ontvangen hoger is dan het beschikbare subsidiebedrag, wordt het subsidiebedrag op basis van een verdeelsleutel door de gemeente verdeeld. Aanvragen kan tot en met 15 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites