Nieuws van Ondernemend Hilvarenbeek

TechniekGeniek

TechniekGeniek

Al het gaafs op het gebied van techniek in Midden-Brabant komt voortaan samen op TechniekGeniek. TechniekGeniek maakt jongeren en zij-instromers enthousiast voor een opleiding of een baan in de techniek.
TechniekGeniek inspireert jongeren (en hun ouders) en zij-instromers om te kiezen voor een opleiding en/of een baan in de techniek. Met heel veel verhalen laat het platform zien hoe cool het is om te leren en te werken in de techniek. En hoeveel bijzonders er gaande is in de regio Midden-Brabant!

TechniekGeniek is daar waar de verhalen zijn en zet 'techniekgenieke' mensen (TechniekGenieƫn), opleidingen, bedrijven, projecten en activiteiten in de spotlights. Techniekgeniek is natuurlijk ook te volgen op social media.

Meedoen? Stuur je tip voor een goed verhaal naar TechniekGeniek
Is jouw bedrijf, opleiding, stageplek, project of innovatie techniekgeniek genoeg voor TechniekGeniek? Wil je een bezoek van vloggers Davey of Bastiaan? Heb je een idee voor een interview of een artikel of heb je eigen artikelen en video's die we kunnen delen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer via de website.

Meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © ondernemendhilvarenbeek.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites